Karel

Ik zal je niet vermoeien met een uitgebreide beschrijving wat ik allemaal gedaan en geleerd heb. Ik hou het op een hele kort kennismaking, zodat er nog wat overblijft dat je nog niet van mij weet.
 
Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk heb ik jarenlang in verschillende functies bij Sociale Diensten van verschillende gemeenten gewerkt. Tegelijkertijd heb ik veel aan wedstrijdsport op landelijk en internationaal niveau gedaan. Naast het werken en sporten heb ik in de avonduren de nodige opleidingen en cursussen gedaan op diverse gebieden.
Kortom, ik ben iemand die zich graag met veel verschillende dingen tegelijk bezig houdt. Ook nu ben ik met heel veel leuke, uitdagende en soms onbekende dingen bezig.
Coaching, therapie, mediation, persoonlijke groei en muziek en administratieve ondersteuning van psychologen. Ik doe het allemaal met veel plezier en vooral de combinatie ervan houdt de uitdaging in stand.
Ik heb in mijn leven de nodige omwegen gemaakt en de nodige nieuwe dingen gedaan. Op weg gaan en op weg zijn vind ik belangrijk en onbekende dingen doen is daarbij een uitdaging in zichzelf.
In de 57 jaren dat ik van deze wereld tot nu toe heb mogen genieten (niet alles is rozengeur en maneschijn geweest, hoor) heb ik veel dingen met passie gedaan. Ook wat ik nu doe heeft mijn passie. Als mensen anders weggaan dan ze zijn binnengekomen, dan is mijn dag geslaagd.

^ Naar boven