Meditatie

Wij bieden meditaties aan voor iedereen die behoefte heeft om onder begeleiding een moment van rust, stilte en aandacht voor zichzelf te hebben.


De ene keer zal er een muziekmeditatie zijn, dan weer kan het een geleide meditatie zijn. Ook kan het zijn dat het gedurende de meditatie een tijdje stil is. Als er een muziekmeditatie is, kan het zomaar gebeuren dat de muziek niet uit een speaker komt, maar ter plaatse wordt gemaakt op Indiase instrumenten. De meditaties worden gegeven in de energie van het moment. Ervaring met meditatie is niet vereist. Laat dat wel even van tevoren weten, dan kunnen we je een beetje vertellen wat er van je verwacht wordt.
 
De meditaties zullen ongeveer een uur duren, waarbij er voldoende ruimte is om nog even een kopje thee of wat water te drinken en weer helemaal terug te keren in deze wereld.
Kosten: € 7,50 per persoon per keer. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

 

Laat ons weten of je hier belangstelling voor hebt. Zodra er meerdere mensen zich hebben gemeld zullen we in overleg een tijdstip plannen en dit ook melden in de agenda.

^ Naar boven